Отново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди.

...
Отново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този ужас ще приключи след 2 месеца

О тново започнаха да ни плашат, че няма пари и липсват милиарди. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ С голяма скорост успяхме да се върнем към остарелия модел. Хубавата вест е че имаме единствено два месеца от този смут и отиваме на избори. Тогава българските жители ще могат да си изберат остарелия или новия модел ”, разяснява Петков, представен от.

Според него Прокуратурата още веднъж се трансформира в бухалка, освен това по два метода.

„ Единият е като заплашва непосредствено хора като основния секретар. Второто нещо, което прави - изтича информация, която не би трябвало да се популяризира ", разясни той. 

На въпрос оказван ли е напън върху досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и и по какъв начин пояснява срещата му с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, Петков съобщи:

„ Няма никаква логичност в една среща да се появят Сарафов, прокурор от Софийска градска прокуратура, заместникът му, КПКОНПИ и основният секретар. По Конституция Сарафов няма нищо общо с подобен вид диалог. Защо внезапно пет човек от разнообразни институции са в тази среща? ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР